Hyvät pörriäiset

Kesä lähestyy. Oletteko yöpymis- tai pesäpaikkaa vailla? 

Käpälämäki tarjoaa teille uskomattoman upeita mahdollisuuksia! Runsaskukkaisella alueellamme on lukuisia hotelleja, jotka sopivat vaativampaankin makuun. Rustiikkiset huoneet luovat kotoisat ja turvalliset puitteet pidempäänkin oleskeluun.

Vieraidemme turvallisuus on meille hyvin tärkeää. Haluankin tässä kohtaa nostaa koiran pöydälle. Olemme tietoisia huhusta, jonka mukaan eräs hotellivieras päätyi apulaispuutarhurimme kitaan pari kesää sitten.

Kyseessä oli valitettava yksittäistapaus. Apulaispuutarhurimme vakuuttaa ettei halua kokea pörriäisen pistoa suussaan enää koskaan. Kurkkuun tungetut kyytabletit ovat myös epätoivottujen kokemusten listalla.

Vivahteikkaita mesinautintoja on luvassa! Asiantunteva henkilökuntamme huolehtii ympäristön hyvinvoinnista. Pidämme jatkuvasti yllä monipuolista kukintaa. Tälläkin hetkellä tuhannet keväiset kukat sulostuttavat aluettamme.

Juuri nyt huippuelämyksiä tarjoavat lemmikit, narsissit, tulppaanit, vuokot sekä mustikka. Ja lähiaikoina aukeavat kirsikan- ja omenankukat. Toki olemme varanneet myös valikoiman kesäkukkia iloksenne!

Paikat täyttyvät sesongin alkaessa nopeasti, joten varaattehan omanne ajoissa!

Mehiläiset ja kimalaiset – tervetuloa viihtymään meille!

Ampiaiset – viimeiset paikat taisivat juuri mennä.

Ystävällisin terveisin

Terhi

Käpälämäen puutarhuri

Yksi kommentti artikkeliin ”Pörriäiset

Jätä kommentti